25-mei

Coronaproof Bouw- Wonen- en Interieur-event op 29 juni 2021

Uitnodiging voor alle regionale bedrijven in de Bouw- , Wonen- en Interieurbranche
dinsdag 29 juni | aanvang 17:00 uur | Cals College IJsselstein

 
Het technische bedrijfsleven en het onderwijs maken uitdagende tijden mee. Er is onzekerheid, maar gelukkig ook heel veel vertrouwen in een mooie en gezonde toekomst in én voor de branche. En juist daar willen we ons als Cals College IJsselstein en Stichting Vrienden van de Techniek op blijven richten. We hebben elkaar daarvoor nodig en jullie als bedrijfsleven ook. 
 
We nodigen jullie dan ook graag uit voor een netwerkborrel voor alle BWI-bedrijven in de regio. Naast de gelegenheid om elkaar als bedrijven weer eens ‘live’ te ontmoeten, willen we jullie ook graag informeren over de wijze waarop we tegenwoordig les geven op het VMBO en hoe we daar samen willen werken met bedrijven. Het doel is om het beste uit de leerlingen te halen, zodat ze zich ontwikkelen tot een echte vakman of vakvrouw.
 
Ook staan we kort stil bij de gezamenlijke missie van de Vrienden van de Techniek en hoe we ons inzetten voor het regionale Sterk Techniek Onderwijs (STO).
 
Programma (coronaproof)
 
17:00 
Ontvangst op het Cals College IJsselstein, Hoge Dijk 1 met een drankje

17:30 

-Denise Frerejean heet jullie als schoolleider basis/kader welkom op het Cals College IJsselstein 
-Sacha Hogerhorst , Docent BWI en Stagebegeleider leerwerktraject, geeft uitleg over de onderwijsmethode, stages en praktijkonderdelen. Ook geeft hij voorbeelden van manieren waarop er reeds samengewerkt wordt met het bedrijfsleven
-Kennismaking met de Stichting Vrienden van de Techniek door Marieke Stigter, voorzitter en oud-directeur van Stigho Electro 

aansluitend broodjes en soep.
 
Ik meld me aan