25-apr

Dag van de Techiek 2022

In 2021 konden we als Stichting Vrienden van de Techniek (VvdT) gelukkig weer een spetterende Techniekdag organiseren samen met de technische bedrijven en opleiders in de regio.

Als lid van de VvdT heeft jullie organisatie wellicht al eens meegedaan aan 1 of meerdere edities van de Dag van de Techniek. Voor deze jubileumeditie (10e editie) zou het fantastisch zijn als ook uw bedrijf deze dag een bijdrage kan leveren.

De vraag naar enthousiaste vakmensen blijft onverminderd groot. Het is dus belangrijk om dat enthousiasme samen aan te blijven wakkeren. Op de Dag van de Techniek laten we kinderen, ouders en geïnteresseerden zien wat voor uitdagende en leuke mogelijkheden er in de technische branches zijn.

Samen met jullie zouden wij graag de 10e editie van de Dag van de Techniek organiseren. Hij vindt plaats op zaterdag 17 september ’22 tussen 10:00 en 14:00 uur op en rond het Cals College IJsselstein.

De Dag van de Techniek is zoals jullie weten vooral een doe-dag voor jong en oud(ers). Ze kunnen deze dag op een uitdagende en aansprekende wijze in contact komen met tal van succesvolle en ‘verrassende’ technische bedrijven. Er zijn ook genoeg dingen om te doen, zodat de bezoekers echt kunnen ervaren wat ‘werken in de techniek’ inhoudt. Wij willen laten zien dat een opleiding in de techniek leuk is en toffe toekomstmogelijkheden biedt. Workshops dragen zeker ook bij aan de verbetering van het imago van techniek en ‘handarbeid’.

We hopen dan ook dat jullie op 17 september willen deelnemen aan de Dag van de Techniek.

Jullie kunnen je aanmelden door een mail te sturen naar info@dagvandetechniek.nl. Als jullie bedrijf dit jaar niet meedoet, horen we dat ook graag. Voor de organisatie is het handig als we jullie reactie voor 1 juni. a.s. hebben. Na aanmelding zenden wij een inschrijfformulier waarin we (de voor velen bekende) aanvullende organisatorische vragen stellen.

Namens het projectteam van de Dag van de Techniek
Freek den Brok & Anja Klever
en een vriendelijke groet van Marieke Stigter, voorzitter van de Stichting VvdT