08-jun

Samen sterk in coronatijd | Nieuwsbrief aan onze leden

Lees onze nieuwsbrief online

Samen staan we sterk
Techniek blijft onze toekomst

We zijn in de ban van het coronavirus. Bijna alle branches hebben dagelijks enorme (economische) uitdagingen het hoofd te bieden. Ook de technische sector en het onderwijs moeten die uitdaging aan. Ongetwijfeld komt u als ondernemer ook voor lastige keuzes te staan. 

Om u als "Vriend van de Techniek" een hart onder de riem te steken en als stichting ook mee te denken, gieten we dit jaar de jaarlijkse financiële bijdrage eenmalig in een keuzevorm. De Dag van de Techniek komt in 2020 te vervallen en we kunnen onze kosten dan ook wat beperken. 

We hebben uw hulp echter wel heel hard nodig bij het realiseren van het Sterk Techniek Onderwijs in onze regio. Een prachtige uitdaging die we voor Covid-19 al met elkaar zijn aangegaan. 

Meedenken over het nieuwe onderwijs, een gastles geven bij een basisschool of het Cals, leerlingen die een bedrijfsbezoek mogen brengen of stage mogen lopen, een deel praktijkles krijgen op een bedrijf etc. Eigenlijk teveel om op te noemen. 

In plaats van de financiële bijdrage, zou u dus een bijdrage in natura kunnen doen. 

Stuur gerust een e-mail om in contact te komen met onze voorzitter Marieke Stigter om hierover van gedachte te wisselen m.stigter@stigho.nl. 
Uiteraard mag een belletje of een Whatsappje ook (06-51363415). 

Samen staan we sterk om door de corona crisis heen te komen, elkaar te steunen, bemoedigen en toch ook de blik op onze gezamenlijke toekomst te houden. Een toekomst waarin Techniek en nieuwe instroom van leerlingen heel belangrijk zijn.