08-dec

Sponsoring werkkleding en VCA

Samen onderwijs betaalbaar houden
Het is geen verrassing dat schoolgaande kinderen geld kosten. Denk aan een computer, de schoolreis en de ouderbijdrage. Voor gezinnen met een laag inkomen zijn er verschillende subsidieregelingen. De ouderbijdrage is niet meer verplicht voor ouders van leerplichtige kinderen. Toch is dit geld belangrijk voor de school. Het Cals College IJsselstein financiert er bijvoorbeeld extra activiteiten mee, maar ook de bijkomende kosten die komen kijken bij de profielvakken. De niet-technische profielen brengen lagere kosten met zich mee dan de technische profielen Bouwen Wonen en Interieur (BWI) | Produceren Installeren en Energie (PIE) | Mobiliteit en Transport (M&T).

Investering in imago en inzetbaarheid
Als je kiest voor een technisch profiel wil je als leerling natuurlijk heel graag professioneel, modern en veilig aan de slag. Zowel in het technieklokaal als tijdens je werkzaamheden bij een bedrijf. Daarbij mag er geen financiële drempel zijn. Voor de kosten voor werkkleding, schoenen en het behalen van het VCA zochten we dan ook sponsoren. En die vonden we!

Een speciale dank aan Terberg Totaal Installaties, Stigho Electro, BLR Bimon en Van den IJssel Bedrijfskleding voor hun gulle gave, 
Ook de andere Vrienden van de Techniek , die hebben bijgedragen vanuit de contributiepot en waarmee we het restantbedrag betalen: bedankt!Als tegenprestatie is het bedrijfslogo te zien op de polo’s en overalls (BWI) en/of stofjassen (PIE en M&T) van de leerlingen.

We maken met de sponsoren in principe voor 3 jaar een afspraak, maar zullen de afspraken -ook met oog op nieuwe sponsoren - wel mondeling samen herzien. We voorzien leerjaar 3 elk jaar van nieuwe kleding. Ook interesse in sponsoring? Laat het ons even weten.